Aanmelden en Wachttijden

U kunt zich aanmelden op het telefonisch spreekuur van één van onderstaande behandelaars. In dat eerste gesprek worden de klachten kort met u doorgenomen en wordt beoordeeld of uw vraag past binnen het behandelaanbod van KAPPA. Tevens wordt er gekeken of de door u gebelde behandelaar de meest aangewezen persoon is om uw vraag te behandelen of dat een KAPPA collega de aanmelding over neemt.

Indien u niet bij KAPPA terecht kan, willen wij met u meedenken over alternatieve behandelmogelijkheden binnen de regio.

Aanmelding uitsluitend telefonisch door de cliënt zelf op de aangegeven telefonische spreekuren. Daaraan voorafgaand kunnen verwijzers contact opnemen met één van onze medewerkers ter consultatie.

Aanmeldformulieren

Als u zich aanmeldt, vragen wij u de formulieren in te vullen die van toepassing zijn. Het aanmeldingsformulier graag met verwijsbrief van de huisarts meenemen bij het eerste contact.
In geval van crisis en bij afwezigheid van uw behandelaar, kunt u, zoals altijd, contact opnemen met uw huisarts die zo nodig de crisisdienst van de GGZ inschakelt.

Voor wachtlijstbemiddeling bij cliënten ouder dan 18 jaar kunt u bij uw zorgverzekeraar terecht, voor wachtlijstbemiddeling bij cliënten jonger dan 18 jaar kunt u contact opnemen met uw gemeente.

Onze behandelaren

Drs. C.C.A. (Christine) Blommaart
Dr. A.J.B. (Astrid) van Duijvenbode
Drs. M.N. (Marloes) Immel
Drs. D. (Doortje) van Keulen
Drs. R. (Renate) van der Knaap
Drs. S. (Susanne) de Kruijf
Drs. A. (Annalyne) van Oordt - Florentinus
Drs. R. (Roos) de Groot