Renate van der Knaap

GZ-psycholoog en Psychotherapeut

  • Telefoon:
  • Telefonisch spreekuur:
  • maandag 10.30 – 11.30 uur
  • Werkdagen:
  • woensdagochtend, donderdag en vrijdag
  • Contract
  • Jeugd GGZ regio Eemland, Zilveren Kruis (Achmea, De Friesland, Interpolis, FBTO, Pro Life, One Underwriting Health) ASR (Ditzo) Menzis (Anderzorg, Hema, VinkVink)
  • Ongecontracteerd
  • KvK-nr:
  • 69006121

Ik ben GZ-Psycholoog & Psychotherapeut. Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen de GGZ op het gebied van onderzoek en behandeling bij kinderen, jongeren en (jong)volwassenen met verschillende (complexe) problemen.

Vanaf september 2018 ben ik met mijn praktijk gevestigd bij KAPPA. U kunt bij mij terecht voor individuele (psycho)therapie, speltherapie, EMDR en/of oudergesprekken en gezinsgesprekken voor kinderen, jongeren en (jong) volwassenen.

Ik werk vanuit verschillend theoretische denkkaders passend bij de problemen en uw hulpvraag. Daarbij vind ik het betrekken van ouders en/of gezin belangrijk. De klachten kunnen een grote invloed hebben op de sfeer in een gezin. Ouders voelen zich vaak machteloos en weten niet meer hoe zij hun kind kunnen helpen.

Aandachtsgebieden in mijn werk zijn:
Tevens geef ik supervisie aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog.
Lidmaatschappen en registraties:

Hoe de zorg geregeld is, staat beschreven in mijn kwaliteitsstatuut.

Ik hecht belang aan de bescherming van persoonsgegevens. Hoe met informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon wordt omgegaan, zoals bedoeld in de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg) staat beschreven in mijn privacystatement.

De tarieven die 2023 worden gehanteerd zijn opgenomen in de Tarievenlijst 2023.

Ik ben via de LVVP aangesloten bij de klachtencommissie en de geschillencommissie. Meer informatie hierover vindt u hier.