Astrid van Duijvenbode

Arts en psychotherapeut

 • Telefoon:
 • Telefonisch spreekuur:
 • maandag 13:30 – 14:00 uur
 • Werkdagen:
 • maandag dinsdag en donderdag
 • Contract
 • Zorgverzekeraar ACHMEA (De Friesland, FBTO, Interpolis, Zilveren Kruis, De Chistelijke). 
  Zorgverzekeraar a.s.r. 
  Zorgverzekeraar Menzis (Anderzorg, HEMA, Vinkvink)
  Zorgverzekeraar DSW (Intwente, stad Holland). 
 • Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

 • Ongecontracteerd
 • Volwassenen die geen contract hebben bij bovengenoemde verzekeringen, bied ik contractvrije zorg.
 • AGB codes:
 • praktijk 94062651 persoonlijk 94101930
 • KvK-nr:
 • 66249163

In mijn leven heb ik een hoop studies, opleidingen en cursussen gedaan. Wat al die studies over mij zeggen is dat ik een nieuwsgierig en gedreven mens ben die zichzelf voortdurend probeert te ontwikkelen. Dit om zo goed als mogelijk te kunnen begrijpen wat mensen bezighoudt en drijft. Waarom doet iemand wat ie doet? Hoe is het gedrag te begrijpen vanuit wat iemand heeft meegemaakt? Hoe is het levensverhaal en hoe is dit tot stand gekomen? Als mensen bij mij komen voor hulp is mijn eerste doel de ander daadwerkelijk te zien, en zich gezien te laten voelen. Als dat gelukt is, kunnen we samen zoeken naar een antwoord op de hulpvraag. In dit alles is mijn basis-houding die van niet weten, zodat er alle ruimte is om samen te zoeken en te vinden.  

 

In mijn hulpaanbod heb ik de beschiking over de volgende methodieken: psychodynamische psychotherapie, schematherapie, mentaliserende bevorderende therapie (MBT), Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), cognitieve gedragstherapie (CGT), systeemtherapie, acceptance and commitment therapy (ACT), en Emotion Focused Therapy (EFT).  

Vanaf augustus 2016 ben ik met veel plezier verbonden aan KAPPA. Mijn werkzaamheden bestaan uit diagnostisch onderzoek en behandeling van (jong)volwassenen en koppels. Vanaf 2024 heb ik vanwege de transitie in de jeugdzorg in de regio Eemland geen contract meer voor jeugdzorg. Ik bied vanaf 1 januari 2024 dan ook alleen nog maar zorg voor volwassenen aan. Deze zorg kan bestaan uit individuele behandeling, partner- en systeemgesprekken en relatietherapie (EFT). 

Aandachtsgebieden in mijn werk zijn:
Lidmaatschappen en registraties:
Algemeen

Hoe de zorg geregeld is, staat beschreven in mijn kwaliteitsstatuut.

Ik hecht belang aan de bescherming van persoonsgegevens. Hoe met informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon wordt omgegaan, zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) staat beschreven in mijn privacystatement.

Ik ben via de LVVP aangesloten bij de klachtencommissie en de geschillencommissie. Meer informatie hierover vindt u hier.

De tarieven die 2024 worden gehanteerd zijn opgenomen in de tarievenlijst KAPPA van Duijvenbode 2024

Het is van belang dat u mijn behandelvoorwaarden leest en ondertekent bij aanvang van de behandeling. Klik  hier voor mijn behandelvoorwaarden.